Клуб

Септември - Сдружение

Септември - Сдружение
Град:София
Адрес:

гр.София 1309, ул. Димитър Петков, бл.15-16 Б, вх.Б, ет.19, ап.127

Телефон:0888418115
E-mail:boyan_stoyanov_24@abv.bg

БК ′′Септември - София′′ е създаден през 1991 година на територията на софийската община ′′Красна поляна′′.
През този период клубът постигна значителни успехи –медали и купи при подрастващите за държавните първенства,така и в турнири в чужбина. През клуба са преминали десетки състезатели в национални отбори, а някои от тях се представят с успех и сега в мъжките отбори, като: Венцислав Петков, Деян Карамфилов, Ивайло Вучков, Сергей Цветков, Михаил Танев Цветан Младенов, Крум Дойчинов и други.


През годините БК ′′Септември′′ участва с успех в мъжката А група, като малко не му достига на квалификацията през 2005 година в Самоков за влизане в професионалната мъжка лига – въпреки липсата на спонсор и наличието само на млади състезатели – студенти и ученици.


За 25 години през баскетболен клуб Септември са преминали близо 2000 момчета и юноши. В клуба винаги сме залагали, освен на придобиването и утвърждаването на баскетболните умения на състезателите, и на възпитанието и развитието им като хора и личности.


Основната задача която е приоритет в нашата стратегия е за селекционираме и да създадем преспективни и талантливи баскетболисти които да се отвърдят в клубния и националния отбор.Отбори

Септември - Сдружение   Момчета - 10 г

Септември - Сдружение Момчета - 10 г

Септември - Сдружение   Момчета - 12 г

Септември - Сдружение Момчета - 12 г

Септември - Сдружение   Момчета - 14 г

Септември - Сдружение Момчета - 14 г

Септември - Сдружение   Кадети

Септември - Сдружение Кадети

Кошница


Брой 12

ТОП 5 на Кръга
НБЛ-Мъже (кръг 2)
Галерия
КЛАСИРАНЕ


3x3