ЗАЛИ

СК Камчия

СК КамчияДържава: България
Град: Камчия
Адрес: к.к.Камчия Област Варна, общ. Аврен, к.к. Камчия,

Санаторно-оздравителният комплекс "Камчия" е  еднолично акционерно  дружество регистрирано  съгласно законодателството на Република България. Собственик на дружеството е  Правителството на град Москва. Предназначението на СОК "Камчия" е да осигури условия за почивка, укрепване на здравето, обучение и творческо развитие на деца, а също така и на ветерани и семейства от Москва. Той ще приема гости и от други региони на Русия, от България и други страни.

 

 

Санаторно-оздравителният комплекс "Камчия" се намира на около 25 км. южно от гр.Варна в една от най-живописните части на българското черноморско крайбрежие - устието на река Камчия, непосредствено до природния резерват под защитата на Юнеско,  сред лонгозна гора, непосредственно на плажната ивица.

 

sok-kamchia-karta-legenda

 


Капацитетът на комплекса позволява тук да почиват, да се учат, да се занимават със спорт и творчество повече от 25 хиляди гости годишно - деца, ветерани, семейства с малки деца.За първи път  деца от Москва са почивали през 2001 г. в хотел "Лонгоз", който сега е част от Хотелски комплекс  "Лонгоз". Съгласно утвърдената инвестиционна програма се планира  коплексът да бъде напълно завършен през м. юни 2013 година.

 

 

к.к.Камчия

Област Варна, общ. Аврен, к.к. Камчия,

Администрация:

Зам.директор: Манол Чобанов - тел/ факс: +359 5144 8228

e-mail: sokkamchiaead@abv.bg

 

 

Тодор Тодоров, Управител
тел: 0893 531986
e-mail: sokkamchia_sportencomplex@abv.bg
Кошница
Брой 12

ТОП 5 на Кръга
НБЛ - мъже (кръг 27)
Галерия
КЛАСИРАНЕ


3x3