НОВИНИ
 

Гергана Брънзова казва: „Да бъдем Съзнание и тяло в едно!“ с премиера на втората си книга в Бургас

08.08.2017 14:09
Гергана Брънзова казва: „Да бъдем Съзнание и тяло в едно!“ с премиера на втората си книга в Бургас

Да бъдем Съзнание и тяло в едно! Това е голямото послание на бившата националка Гергана Брънзова, с което се обръща към читателите си с новата си книга. Изданието е със заглавие „Съзнание и тяло в едно“ и ще бъде представено утре, 9 август, в Морското казино в родния на Гери град Бургас. Началот на премиерата е 18:00, а всички желаещи да срещнат именитата ни баскетболистка и да вземат автограф на книгата си, могат да се регистрират за присъствие на следния линк:

 

https://www.eventbrite.co.uk/e/36595348673?aff=es2.

 

Регистрацията е необходима, за да могат домакините да се подготвят според броя на желаещите да бъдат част от събитието! В програмата са включени представяне на книгата-наръчник, отворена дискусия с въпроси и отговори, възможност да се закупи Съзнание и тяло в едно с автограф, храна за Съзнание и тяло (ще може да опитате :))

 

„Да бъдем заземени и осъзнати,

Да бъдем добри към себе си,

Да се оглеждаме в насрещния,

Да се усмихваме отвътре навън,

Да поглеждаме на живота отвисоко и от различни ъгли и перспективи,

Да сътворяваме красота,

Да бъдем отворени към новото и незнайното-

Да бъдем Съзнание и тяло в едно!

Нека бъдем осъзнати и нека бъдем в момента- Сега!“

 

Това казва самата Гери Брънзова и обещава 150 минути за всеки, отворени към новото, различното и най-вече за тези, които желаят да се запознаят с начина на мислене, който отваря възможности... и разкрива истинското отвътре навън!

 

Това е втората книга на Брънзова, след като първата – „От високо на живота“ бързо се превърна в бестселър на книжния ни пазар.

В новата си книга бившата баскетболна националка, играла и в НБА, разказва за нейната формула на хранене, за палео диетата, за свободата на движение, говори за новата храна, дава информация за продуктите, които използва в своята кухня, начина на приготвяне на ястията, споделя личното си творчество с продуктите… и подава ръка за едно общо начало – 14 дни да бъдем „Съзнание и тяло“ в едно.
1 2 3 4 5 ... 114 »
Кошница


Брой 12

ТОП 5 на Кръга
НБЛ-Мъже (кръг 2)
Галерия
КЛАСИРАНЕ


3x3