НОВИНИ
 

Ясни са първите победители в 3х3 тура у нас

21.05.2017 16:00
Ясни са първите победители в 3х3 тура у нас

Ясни са първите победители в 3х3 тура у нас. Това стана в Пловдив през уикенда.

 

При най-малките – момчета до 15 години, първенец стана отбора на Раковски, от едноименния град, които се пребориха с конкуренцията от тимове от Пловдив и Асеновград.

 

В турнира до 18 години  златото отиде за отбора “Махленски“, които се класираха пред 032, а с бронза се закичиха “Зумба“.

 

При девойките до 18 години първото място спечелиха момичетата на “Асеновец“ в състав: Николета Даракчиева, Виктория Добрева, Надежда Петрова и Алекс Коморова.

 

Най-голям интерес обаче предизвика надпреварата при мъжете над 18 години. В състезанието се включиха 14 тима, включително и от сръбските градове и Ниш и Пожаревац.

 

Първи стана сборният отбор на 3х3 Team Sofia, съставен от Боян Тенев, Милен Захариев, Филип Каменов и Иван Мирчев. Тенев спечели и турнира по забивки, а Милен Захариев – конкурса за стрелба от линията за три точки.

 

Шампионите  са и първият тим, осигурил си място на финалния турнир по 3х3 баскетбол на България, който ще се проведе през юли и ще излъчи родния представител във FIBA 3x3 World Tour 2017. Следващата спирка от 3х3 тура е в Ботевград на 27 май.

 

 Всички заинтересовани могат да се запишат за участие в интернет на световния портал 3х3planet.com.
1 2 3 4 »
Кошница


Брой 12

ТОП 5 на Кръга
НБЛ-Мъже (кръг 2)
Галерия
КЛАСИРАНЕ


Картотекирал: Сандра Велчева Хънт /Спортен директор НБЛ/
3x3