НОВИНИ
 

Ботевград посреща кръг от 3х3 първенството на България

26.05.2017 12:58
Ботевград посреща кръг от 3х3 първенството на България

В събота 27 май, в легендарната зала „Балкан“ ще се проведе поредният кръг от стрийтбол първенството на страната ни. Турнирът ще се играе на закрито поради очертаващите се неблагоприятни метеорологични условия. Това по никакъв начин няма да попречи на баскетболния елит на Ботевград да покаже на гостуващите отбори, как се играе от другата страна на Балкана.

 

Залата е люлка на таланти, която продължава да захранва българския баскетбол със звезди, които я имат за втори дом и трудно ще дадат короната на някой друг.Черешката на тортата несъмнено ще е участието на братята Лилови и Маринови, в срещите с тях всеки ще може да свери баскетболния си часовник. Началото на турнира е в точно 14:00ч., а участници ще могат да се запишат на място до 13:30.

 

Състезанието ще се проведе по официалния правилник за 3х3 баскетбол, а победителите ще си тръгнат с чисто нови телефони Huawei p8 lite. Те ще се присъединят и към отборите на 3x3 Team Sofia и Все тая, които спечелиха предишните два кръга, проведени в Пловдив и София и ще получат право да се борят за титлата 3х3 шампион на България за 2017 на финален турнир, който ще се проведе през юни. 

 

Публиката също е добре дошла в залата, за всички фенове са предвидени игри и забавления с награди от VIVACOM, Wilson и магазини Foot Court. Качествения баскетбол и приятните емоции в съботния следобед са гарантирани!


Все още можете да се запишете за участие. Турнирът е без такса и е отворен за всички, навършили 18 години. Баскетболистите ще получат и атрактивни екипи за игра. 


Повече информация можете да намерите на страницата ни във facebook https://www.facebook.com/sofia3x3/И в световния портал 3x3planet.com 
1 2 3 4 »
Кошница


Брой 12

ТОП 5 на Кръга
НБЛ-Мъже (кръг 2)
Галерия
КЛАСИРАНЕ


Картотекирал: Сандра Велчева Хънт /Спортен директор НБЛ/
3x3