НОВИНИ
 

Самоков посреща 3 в 1 баскет уикенд

09.06.2017 14:13
Самоков посреща 3 в 1 баскет уикенд

Наситена със събития ще е баскетболната програма в Самоков тази събота и неделя. Държавното първенство при кадетите ще излъчи своя шампион, най-добрите аматьорски отбори от цялата страна се събират за финален турнир, а за да е пълна картинката, ще има и страхотен 3х3 турнир от веригата на Vivacom.


Заключителното състезание от 3x3 Vivacom Basketball Tour 2017 ще се проведе на паркингите на зала „Арена Самоков“ в неделя 11 юни. Началото ще бъде дадено в точно 12:00ч., а всички желаещи да се включат, са любезно поканени да дойдат час преди пладне, за да могат да се запишат на място. Най-постоянните и натрупали вече опит отбори по 3х3 баскет вече се регистрират през интернет портала 3x3planet.com. Всеки може да запише отбор на адрес http://www.3x3planet.com/en/event/details/TMZ17EFCRKVYQZZZ. Единственото изискване е да имаш профил в сайта.


Очаква се присъствието на много баскетболни хора от рилския град, а провеждането на турнира нямаше да е възможно без местния клуб Рилски Спортист и Самел 90. За публиката са предвидени много награди от Vivacom, Wilson и магазини Foot Court. Ще има и състезание по стрелба от тройката и конкурс по забивки. За доброто настроение на всички ще се грижи и Симо Найденов, който ще е водещ на събитието.
Наградата за първо място е четири телефона Huawei P8 и участие на националните 3х3 финали през юли.Повече информация можете да намерите във facebook на страницата на 3x3Bulgaria https://www.facebook.com/3x3Bulgaria
1 2 3 4 »
Кошница


Брой 12

ТОП 5 на Кръга
НБЛ-Мъже (кръг 2)
Галерия
КЛАСИРАНЕ


Картотекирал: Сандра Велчева Хънт /Спортен директор НБЛ/
3x3