НОВИНИ
 

Изтече срокът за кандидатури за участие и домакинство на турнирите за Купа България

20.01.2017 17:35
Изтече срокът за кандидатури за участие и домакинство на турнирите за Купа България

Днес, с края на работния ден изтече срокът за подаване на заявки за участие и кандидатури за домакинство на турнирите при жените и мъжете за Купа България.

Право да подадат заявка за участие имаха всички отбори, участници в НБЛ за мъже и съответно ДП за жени.

 

До края на работния ден в офиса на БФБаскетбол желанието си за участие в надпреварите изявиха и 9-те тима, играещи в НБЛ, както и Монтана, Хасково, Берое и Нфтохимик при дамите. Право на участие в Купа България имат  първите 8 отбора във временното класиране след втори етап за НБЛ мъже и първите 4 във временното класиране след втори етап за  жени, които са подали заявка за участие.

 

В запечатани пликове пристигнаха и три заявки за домакинство за мъжкия турнир и две - за женския. За домакини на мъжкия турнир кандидатстват Лукойл Академик, Академик Бултекс 99 и Рилски спортист. За женската надпревара кандидати са Берое и Хасково. На 23 януари Управителният съвет ще отвори офертите. До тогава може да пристигнат и още такива, тъй от значение е пощенското клеймо на писмото - трябва да е 20 януари.

 

Жребият за финалната осмица при мъжете е на 13 февруари (дирижиран жребий за четвъртфиналите: Според класирането на отборите след втория етап от НБЛ и квалификациите между отборите класирани от 1 до 4 място (« първа четворка») и тези от 5 до 8 място(«втора четворка»); пълен недирижиран жребий за полуфиналите между победителите в четвъртфиналите).

 

Мачовете от финалната осмица ще се проведат между 16 и 19 февруари.

 

Жребият за финалната четворка при дамите ще е на 13 февруари, а мачовете ще са на 4 и 5 март. 

 

 


Харесайте страницата на www.basketball.bg във Facebook!

 
1 2 3 4 5 ... 27 »
Кошница
Брой 12

ТОП 5 на Кръга
НБЛ - мъже (кръг 27)
Галерия
КЛАСИРАНЕ


3x3