НОВИНИ
 

Куп забавления за млади баскетболисти по време на Баскетболния ден на 17 септември

24.08.2017 23:39
Куп забавления за млади баскетболисти по време на Баскетболния ден на 17 септември

Куп забавления, награди и медали очакват младите баскетболисти на 17 септември. Както по-рано бе решено от Управителния съвет на БФБаскетбол, Денят на София ще се превърне в празник за всички любители на играта. Мястото вече е ясно – зала „Универсиада“ в София и площите около нея.

 

Организаторите от S-media, Българско баскетболно общество и БФБаскетбол обещават много емоции за всички, които се включат.

 

Баскетболният ден ще стартира още в 9 часа на 17 септември. Първи на терена ще излязат малчуганите между 8 и 10 години, които ще покажат уменията си в двубои от по две полувремена по 10 минути. Всяко дете, желаещо да се включи и попадащо във възрастовата група, ще получи шанс за изява без значение дали играе в организиран клуб. За всички участници ще бъдат осигурени медали и подаръци от спонсорите.

 

Същевременно на официалното игрище за 3х3 пред залата е предвиден турнир по тройки в три възрастови групи – до 15 години, до 18 години и над 18. Записването ще става през интернет платформата 3x3planet.com, както и на място - от 9:00 часа.
1 2 3 4 5 ... 28 »
Кошница
Брой 12

ТОП 5 на Кръга
НБЛ - мъже (кръг 27)
Галерия
КЛАСИРАНЕ


3x3