НОВИНИ
 

Абонирайте се за списание „За Баскетбол“!

26.05.2017 11:29
Абонирайте се за списание „За Баскетбол“!

Вече повече от година, Българска Федерация Баскетбол реализира проект, чрез който цели да повиши интереса към нашия спорт и най-вече да акцентира вниманието върху работата с подрастващи и тяхното развитие. Списанието „За Баскетбол” се превърна със скоростни темпове в качествено и интересно четиво, което е полезно както за децата, така и за техните родители, треньорите в клубовете, съдиите и всички, които обичат играта.

 

Интересът към „За Баскетбол” е видим, което ни радва изключително много. Следващата стъпка, която цели подобряването на продукта и реализирането му в още по-професионален и атрактивен стил, е свързана с изграждането на абонаментна система. Желаем да направим разпространението по-бързо и достъпно, което ще улесни както вас, така и производството на този позитивен продукт.

 

За целта стартираме годишен абонамент. От месец юли списание „За Баскетбол“ става с цена от 2 лева. Всеки желаещ да го получава, може да се абонира. За 12 месеца общата цена е 24 лева.

 

Вариантите за абонамент са два.

 

Първият е - като се свържете лично с нас, на електронната поща на списанието zabasketball@basketball.bg или по телефон. Вторият е чрез телефона или пощата на Българска федерация баскетбол office@basketball.bg. Списанията могат да се доставят на посочения от вас адрес, без това да изисква допълнително заплащане. Ако сте представител на клуб и искате по-голям брой списания, може да направим доставката на адреса на клуба. При по-висок интерес за абонамент ще има и отстъпки в цената.

 

Благодарим Ви за вниманието.

 

С уважение,

 

Екипът на списание "За Баскетбол" – Хари Латифян, Станислав Христов, Елена Бойчинова
1 2 3 4 5 ... 10 »
Кошница


Брой 12

ТОП 5 на Кръга
НБЛ-Мъже (кръг 2)
Галерия
КЛАСИРАНЕ


3x3