НОВИНИ
 

Двама българи на ЕвроБаскет 2017

18.07.2017 17:55
Двама българи на ЕвроБаскет 2017

Силно българско представителство ще има на финалите на Евробаскет през септември. Пореден знак за уважението и авторитета от ФИБА през това лято получи българското съдийство и комисарство. Tочно такъв знак е назначението на Мартин Хорозов като неутрален рефер и Елеонора Рангелова – като един от тримата комисари, за мачовете от 31 август до 17 септември във Финландия, Израел, Румъния и Турция.

 

По-рано това лято пък Венцислав Великов свири на Европейското първенство за жени, като му бе поверен и единият от полуфиналите на турнира в Прага.

 

За Мартин Хорозов това ще е най-големият форум засега като съдия. Тази година той свири четвъртфинал на Шампионската лига на ФИБА, а миналия сезон ръководи мачове от Финалната четворка на турнира за ФИБА Европа.

 

За Рангелова пък това е поредното признание. Миналата година тя бе комисар на мачовете от баскетболния турнир на Олимпийските игри в Рио. Тя бе комисар на финалите на две световни и две европейски първенства и две издания на финалите на Евролига, жени. До момента обаче не бе канена за официален представител на ФИБА на финалите на мъжко Европейско първенство.
1 2 3 4 5 ... 10 »
Кошница


Брой 12

ТОП 5 на Кръга
НБЛ-Мъже (кръг 2)
Галерия
КЛАСИРАНЕ


3x3