НОВИНИ
 

Ноел Куин ще се срещне с фенове по време на втората фокус група на

18.02.2016 17:51
Ноел Куин ще се срещне с фенове по време на втората фокус група на

Фенове "Фенове срещу насилието" ще се съберат в Русе за втората фокус група в рамките на проекта в крайдунавския град. Темата ще бъде "Cпортна култура и спортна идентичност". Очаква се голям интерес от страна на феновете в Русе, като за най-активните ще има специални награди от БФБаскетбол.

Гост на събитието ще бъде Ноел Куин, която е заедно с националния отбор на България в Русе за евроквалификациите срещу Швейцария на 20 февруари и срещу Русия на 24 февруари. И двете срещи ще са в Русе, в "Арена БУЛСТРАД" с начален час 18 ч.

В неделя, 21.02, в 11:00 ч.,  в конферентната зала на "Дунав Плаза" ще се съберат за среща с националката.  По време на събирането пътувалите до Испания наскоро участници в проекта български почитатели на баскетбола ще разкажат за преживяванията си там.

Първата такава среща от международния проект на БФБаскетбол "Фенове срещу насилието" се проведе в Русе в края на януари. Тогава бяха отчетени различните причини водещи до нежелани последици преди, по време на и след дадена спортна среща. Дадени бяха и конкретни примери за подобни случаи, както и добри и лоши примери за действие при такива ситуации.
Кошница
Брой 12

ТОП 5 на Кръга
НБЛ - мъже (кръг 27)
Галерия
КЛАСИРАНЕ


3x3