НОВИНИ
 

30 юни е срокът за подаване на заявки за участие в женските първенства догодина

14.06.2017 14:55
30 юни е срокът за подаване на заявки за участие в женските първенства догодина

Различни варианти за провеждане на първенства при жените предложиха клубовете, участвали в Държавното първенство и А група жени през изминалия сезон. Това стана на специална среща днес в зала „Триадица“.

 

В присъствието на президента на БФБаскетбол Георги Глушков и Изпълнителния вицепрезидент Иван Ценов в съвещанието за формата на първенствата догодина се включиха представители на Хасково 2012, Монтана 2003, Берое, Нефтохимик 2010, Септември 97, НСА, Славия, Балкан, Асеновец и Левски.

 

На срещата бе повдигнат въпроса за евентуално обединяване на двете групи в общо първенство за сезон 2017/2018 г., но с лимитиране на броя на чужденките или участие без чужденки. До конкретно и детайлно обсъждане на такъв вариант обаче не се стигна, поради факта, че няколко клуба бяха на твърдото мнение, че трябва да има две отделни първенства в зависимост от бюджетите на отборите.

 

Клубовете предложиха в срок до 30 юни всички желаещи да подадат официално заявка в кое първенство искат да участват без да се предлагат промени в Наредбите.
Кошница
Брой 12

ТОП 5 на Кръга
НБЛ - мъже (кръг 27)
Галерия
КЛАСИРАНЕ


3x3