НОВИНИ
 

Даниела Петева: Добрият играч на терена трябва да бъде и добър човек в обществото

24.12.2016 09:00
Даниела Петева: Добрият играч на терена трябва да бъде и добър човек в обществото

Краят на декември е време за равносметки, анализи, но и за поглед напред, новогодишни желания и заричания. 2016 г. е на прага да си тръгне – каква беше за баскетбола ни тя? 2017 г. е на прага да влезе – какво да очакваме от нея


Официалният сайт на БФБаскетбол се свърза с някои от най-изявените ни играчи за кратко блиц-интервю


Ето какво отговори на въпросите ни една от най-постоянните баскетболистки на националния отбор и шампиона Монтана 2003 Даниела Петева:


Каква бе 2016 г. за теб?


За мен 2016 година беше доста успешна както в личен така и в професионален план. Посетих места на които не бях ходила и се насладих на гледки които не бях виждала. Усмивките и смеха бяха повече от сълзите и мъката.

 

Какви цели си поставяш за 2017 г.?


Аз съм максималист и си поставям винаги високи цели и през новата 2017 година целите ще са двойно по -високи от предходната година.

 

Какво си пожелаваш за догодина?


Пожелавам си през новата година да съм много здрава и щастлива и да имам много късмет само тогава, когато ми е нужен . И не на последно място пожелавам си да чуя думите „Дани, майка ти е напълно здрава и няма никакви метастази в тялото си!“

 

Твоите пожелания - към баскетболистите в България, младите баскетболисти, които сега тръгват и към феновете.


Пожелавам на всички баскетболисти много да са здрави и удовлетворени от това което правят на терена и извън него. На младите искам да им пожелая да са много трудолюбиви, всеотдайни и търпеливи. Добрият играч на терена трябва да бъде и добър човек в обществото. А на феновете - да ни подкрепят така, както са го правили досега и винаги да бъдат до отбора си без значение дали той побеждава, или губи.
Кошница


Брой 12

ТОП 5 на Кръга
НБЛ-Мъже (кръг 2)
Галерия
КЛАСИРАНЕ


Картотекирал: Сандра Велчева Хънт /Спортен директор НБЛ/
3x3