НОВИНИ
 

НА ЖИВО! Награждават най-добрите в българския баскетбол утре

22.02.2017 14:42
НА ЖИВО! Награждават най-добрите в българския баскетбол утре

Най-добрите баскетболисти на 2016 г. на България ще бъдат наградени на специална Гала вечер на българския баскетбол на 23 февруари. Събитието ще се състои в La Cubanita Bar & Dinner в София, ще започне в 18:30 часа и се организира съвместно от БФБаскетбол и S Media.

 

Можете да гледате НА ЖИВО церемонията ТУК!

 

Партньори са Корпорация „Развитие” Командитно Дружество с Акции, „Самел – 90“ Акционерно дружество, винарна „Мидалитаре Естейт“, Мултивитамини Alive! - Грабни енергия веднага!.

 

 

 

 

 

 

Българска федерация Баскетбол проведе анкета и до края на януари треньори и представители на медиите гласуваха за най-добре представилите се играчи в четири категории – „Най-добър баскетболист, играещ в България“, „Най-добра баскетболистка, играеща в България“, „Най-добър български баскетболист в чужбина“, „Най-добра българска баскетболистка в чужбина“ и „Най-добър треньор“. 

 

Кулминацията на вечерта ще бъде именно  обявяването и награждаването на избраните призьори.

 

Специално ще бъде почетен и избраният от привържениците на тимовете в НБЛ Виваком „Любим баскетболист на феновете“. Той бе определен в анкета на лигата и играта „Фен Мениджър“. Една от наградите за победителя е парична премия за детската школа на клуба, за който се състезава.

 

Почетени ще бъдат и заслужили деятели и баскетболни функционери.
1 2 3 4 5 ... 134 »
Кошница


Брой 12

ТОП 5 на Кръга
НБЛ-Мъже (кръг 2)
Галерия
КЛАСИРАНЕ


3x3