НОВИНИ
 

Продължава абонаментът за списание „За Баскетбол“

22.07.2017 10:55
Продължава абонаментът за списание „За Баскетбол“

Лятото е в разгара си. А когато е лято, любителите на баскетбола знаят, че е време за подготовка, за състезания и мачове на национални отбори, за баскетбол на открито, за 3х3. Въобще, макар да е сезонът на ваканциите, лятото е и време, когато най-запалените работят най-усърдно за баскетболната си форма.

 

В опит да помогне и насочи именно тази себеподготовка и разбирането за играта вече повече от година, Българска Федерация Баскетбол реализира проект, чрез който цели да повиши интереса към нашия спорт и най-вече да акцентира вниманието върху работата с подрастващи и тяхното развитие. Списанието „За Баскетбол” се превърна със скоростни темпове в качествено и интересно четиво, което е полезно както за децата, така и за техните родители, треньорите в клубовете, съдиите и всички, които обичат играта.

 

Интересът към „За Баскетбол” е видим, което ни радва изключително много. Следващата стъпка, която цели подобряването на продукта и реализирането му в още по-професионален и атрактивен стил, е свързана с изграждането на абонаментна система. Желаем да направим разпространението по-бързо и достъпно, което ще улесни както вас, така и производството на този позитивен продукт.

 

От два месеца екипът на списанието стартира годишен абонамент. Всеки брой на списание „За Баскетбол“ вече е с цена от 2 лева. Всеки желаещ да го получава, може да се абонира. За 12 месеца общата цена е 24 лева.

 

Ако искате да получавате списанието у дома, пишете ни електронната поща на списанието zabasketball@basketball.bg. Списанията могат да се доставят на посочения от вас адрес, без това да изисква допълнително заплащане. Ако сте представител на клуб и искате по-голям брой списания, може да направим доставката на адреса на клуба. При по-висок интерес за абонамент ще има и отстъпки в цената.
1 2 3 4 5 ... 133 »
Кошница


Брой 12

ТОП 5 на Кръга
НБЛ-Мъже (кръг 2)
Галерия
КЛАСИРАНЕ


3x3