НОВИНИ
 

Пресконференция за Баскетболния ден

13.09.2017 11:41
Пресконференция за Баскетболния ден

Национална баскетболна лига Виваком, БФБаскетбол и BGO Software Баскетболна Лига ще организират пресконференция на 15.09.2017 г. (петък) от 11:30 часа в зала „Универсиада”. На нея ще бъдат представени подробности за предстоящото първо издание на специалния Баскетболен ден и кулминацията му – мачът за Суперкупата на България, който ще се проведе в подкрепа на благотворителната инициатива Операция „Жълти стотинки“. Тя се организира от Виваком и ще набира средства в полза на деца с тежки множествени увреждания.

 

Детайли по организацията и програмата на Баскетболния ден ще разкрият Изпълнителният вицепрезидент на БФБаскетбол Иван Ценов и Орлин Атанасов от BGO Software Баскетболна Лига, който ще отговаря за турнира по 3х3, включен в програмата на баскетболния празник.

 

В пресконференцията участие ще вземат старши-треньорът на шампиона в НБЛ Виваком Лукойл Академик Шарон Друкер наставникът на носителя на Купата на България Берое и националния отбор Любомир Минчев, както и капитаните на двата отбора, съответно Асен Великов и Тихомир Желев. На въпросите на журналисти ще отговарят и Симона Чаръкчиева – старши съветник корпоративна социална отговорност във Виваком и Нели Радева, създател и президент на фондация И АЗ МОГА (I CAN TOO).

 

Всички журналисти, които желаят да отразят Баскетболния ден, ще имат свободен достъп, само с журналистическите си карти. Напомням на всички, които имат желание да се включат в демонстративния мач Журналисти срещу Ветерани, да заявят това на e-mail: elena@basketball.bg.
1 2 3 4 5 ... 134 »
Кошница


Брой 12

ТОП 5 на Кръга
НБЛ-Мъже (кръг 2)
Галерия
КЛАСИРАНЕ


3x3