НОВИНИ
 

Десетки почетоха бенефиса на Цонка Вайсилова в Пловдив

08.10.2017 21:21
Десетки почетоха бенефиса на Цонка Вайсилова в Пловдив

Десетки почетоха бенефиса на една от звездите на женския ни баскетбол от близкото минало - Цонка Вайсилова в Пловдив. В зала "Строител" в Пловдив се събраха популярни фигури на пловдивския спорт, сред които областният управител Златко Димитров, заместник кмета на града Георги Титюков и шефът на отдел Спорт към Общината Петър Зехтински.

 

Бившата националка получи специален плакет от БФБаскетбол, който й бе връчен от Генералния мениджър на федерацията и бивша нейна съотборничка в националния отбор Елеонора Рангелова. Двете бяха рамо до рамо в националните отбори за девойки, с които имат и сребърни медали от европейското първенство за момичета до 16 г. в Перуджа.

 

Празника на Вайсилова почетоха и бившият й наставник в женския национален отбор Иван Лепичев, Станко Стоянов. Специално участие в бенефиса имаше отборът шампион и носител на купата на България – Хасково 2012.

 

Вайсилова пък награди официалните си гости с фланелки и снимки на отбора с националния трофей. „Благодаря ви, че сте тук, много съм развълнувана. Всеки един от вас ми е дал по нещо и е оставил някакъв отпечатък в живота, а моят живот е баскетбола“, каза развълнувана Цонка Вайсилова.

 

Празникът завърши с шоу мач с участието на БК Марица Кършияка 2012, Хасково 2012 и Фолклорен ансамбъл „Антерия“.
1 2 3 4 5 ... 134 »
Кошница


Брой 12

ТОП 5 на Кръга
НБЛ-Мъже (кръг 2)
Галерия
КЛАСИРАНЕ


3x3