Отбор
Работнички Скопие

Работнички Скопие

Сезон:

Купа Георги Христов | Полуфинали
Кръг Дата Зала Домакин Резултат Гост Съдии
1 2017-09-13
18:00
Арена Ботевград Динамик Белград 18:00 Работнички Скопие Boxscore