Отбор
Академик Бултекс 99

Академик Бултекс 99

Сезон:

НБЛ-Мъже | Редовен сезон
Кръг Дата Зала Домакин Резултат Гост Съдии
1 2017-10-07
18:00
Сила Академик Бултекс 99 18:00 Ямбол Boxscore
Купа Георги Христов | Полуфинали
Кръг Дата Зала Домакин Резултат Гост Съдии
1 2017-09-13
20:00
Арена Ботевград Балкан 20:00 Академик Бултекс 99 Boxscore
НБЛ-Мъже | Редовен сезон
Кръг Дата Зала Домакин Резултат Гост Съдии
2 2017-10-14
18:00
Универсиада Левски 2014 18:00 Академик Бултекс 99 Boxscore
3 2017-10-21
18:00 БНТ
Сила Академик Бултекс 99 18:00 БНТ Рилски спортист Boxscore
4 2017-10-28
18:00
Арена Ботевград Балкан 18:00 Академик Бултекс 99 Boxscore
5 2017-11-04
18:00
Сила Академик Бултекс 99 18:00 Лукойл Академик Boxscore
6 2017-11-11
18:00
Христо Борисов Черно море Тича 18:00 Академик Бултекс 99 Boxscore
8 2017-12-02
18:00
Сила Академик Бултекс 99 18:00 Спартак Плевен Boxscore
9 2017-12-09
18:00
Общинска - Ст.Загора Берое 18:00 Академик Бултекс 99 Boxscore
10 2017-12-16
18:00
Диана Ямбол 18:00 Академик Бултекс 99 Boxscore
11 2017-12-23
18:00
Сила Академик Бултекс 99 18:00 Левски 2014 Boxscore
12 2017-12-30
18:00
Арена Самоков Рилски спортист 18:00 Академик Бултекс 99 Boxscore
13 2018-01-06
17:00 БНТ
Сила Академик Бултекс 99 17:00 БНТ Балкан Boxscore
14 2018-01-13
18:00
Правец Лукойл Академик 18:00 Академик Бултекс 99 Boxscore
15 2018-01-20
17:00 БНТ
Сила Академик Бултекс 99 17:00 БНТ Черно море Тича Boxscore
17 2018-02-03
18:00
Балканстрой Спартак Плевен 18:00 Академик Бултекс 99 Boxscore
18 2018-02-10
18:00
Сила Академик Бултекс 99 18:00 Берое Boxscore